lördag 27 februari 2010

Knas på SDs högkvarter.

Nu överbelastas varenda krets i deras huvuden.
Jag ser framför mig hur det går till där borta på Jimmie Åkessons och hans kumpaners högkvarter. 
Någon sitter med sin laptop i knät och klickar sig vidare från info14 till SvD eller DN och det första som kommer upp är detta. Antagligen heter personen i fråga Conny-Jonny och har flyttat till Stora staden från Månkarbo för att hjälpa till att stoppa denna invasion av ickesvennar till mammalandet.

"Aah Jimmie, nu har det gått för långt! Nu ska de där skäggmurvlarna få bygga religiösa byggnader precis som svenskar får! Nu jävlar är det kört. Nu kommer vi blir hängda upp och ner i ballarna. SD 2010" (De avslutar alla utlägg IRL med "SD 2010". Tror det är nån typ bön.)

Conny-Jonny

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, förmodligen. Men frågan är om en ny moské är ett steg mot minskad segregation i landet? Har en känsla av att det snarare ökar segregationen mellan svenskar och svenskar med rötter i andra kulturer.

/mian

Anonym sa...

Jag tycker vi skrotar alla kyrkor och bygger moskeer istället, och så förbjuder vi kristendom och inför sharialagar för alla. mums mums

It's automagical sa...

Mian: Tror det är ytterst marginellt, dessutom så går religionsfriheten före kollektivets nytta. :)

Anonym: Var inte så bitter. Mums mums på dig!

doublecorona sa...

En "svensk" moské är tyvärr en moské, punkt. Muslimska predikningar görs på arabiska och med fulla hänvisningar till bland annat Haditherna (en samling av traditioner gällande den muslimske profeten muhammeds ord. Haditherna är det som i praktiken styr muslimers livsföring), jag citerar sahih bukharis hadithsamling, nedtecknad för 1200 år sedan: "På domens dag ska stenarna pch träden tala och säga: Oh muslim! Det gömmer sig en jude bakom mig, döda honom!" - detta var 1100 år innan staten israel fanns, inspelningar av dessa hadither såldes på Södermalmsmoskén för några år sedan. För att söva godtrogna svenskar så har muslimerna då och då svenska "gudstjänster" där de rabblar sånt som de vet svenskar vill höra. Faktum är att med en moské i rinkeby så kommer den "trygghet" artikeln talar om att bestå av salafimuslimer som genom sitt sociala tryck på i synnerhet kvinnor bidrar till att fler och fler muslimer i Sverige "tystnar" och rättar sig i det bokstavstroende islams led.

It's automagical sa...

doublecorona: Jag antar att du varit på många arabiska khutba... Du kanske till och med själv brukar predika, du verkar ju duktig på att snacka skit.

Anonym sa...

Det handlar ej om integration och säkerhet, det handlar om islamisering! Att hela tiden komma dragandes med SD så fort ens världsbild ifrågasätts är löjligt och knasigt!

Anonym sa...

Att ingen ser vad som händer är märkligt, men om någon gör det så är det hot hit och dit och man är inte något värd...

Alex sa...

Anonym kl 15.24:
Att så många ser något som inte händer är märkligt. Folie à plusieurs, måhända?

Anonym sa...

Jag tror SD gett upp Rinkeby för det har jag och nu även Socialdemokraten Nalin Pekgul,Hur ska man annars tolka när hon säger "Rinkeby är inte en del av Sverige"!

Skicka en kommentar