tisdag 1 december 2009

Danmarks lömska planer.

FRA oroar grannarna


En dansk combatspion förklädd till en svensk farfar.


Nu så träder FRA-lagen i kraft. Lagen som innebär att staten har rätt att kika i din brevlåda.
Det har visats sig att den inte bara oroar svenskar, även i Finland, Norge och Danmark har lagen diskuterats. Man har varit rädd att privat trafik som går genom Sverige ska övervakas.

I Finland måste ISP:erna numera informera sina kunder om att trafiken på nätet mycket väl kan läsas av nån av de gubbar och tanter som huserar ute på Lovön och i Norge är man orolig för att det skapas en elektronisk mur runt Sverige. (De ska väl vara glada, jag skulle i alla fall vilja ha en mur mellan oss om jag var norrman.)

Men oroligast är ändå Danmark. Telia har mottagit samtal från den danska riksdagen med frågor om huruvida dess trafik går genom Sverige. Mina varningslampor börjar genast blinka, för varför vill danska politiker veta ifall de är övervakade? Det finns bara en förklaring och det är att Danmark, i denna stund, är i full färd med att planera en invasion av Sverige (En strid kolonn av Stridskøretøj Pølse-93 rakt över Öresundsbron enligt trovärdiga källor.). För det är fanimig bara människor som har nåt fuffens för sig som behöver oroa sig för övervakning.. Eller?


0 kommentarer:

Skicka en kommentar