fredag 2 april 2010

Upplagt för diskriminering

Härliga tider när staten ska börja ta in folk på rum och "specialkontrollera" dem för att de passar en speciell profil. (Svårt att lista ut vilka som kommer bli utpekade  i profilerna? I think not.)

Sen kan man ju fråga sig hur bra det fungerar med tanke på Jihad-Jane. Har svårt att tänka mig att de har en terrorprofil som täcker en whitetrash-kvinna från Pennsylvania.

Träningsläger för unga amerikanska terrorister.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Det luktar fisk om hela den där operationen....

Man Videotaped Underwear Bomber On Flight 253

On Saturday it was reported that a “sharp-dressed man” had escorted Umar Farouk Abdul Mutallab when he boarded Northwest Airlines Flight 253 in Amsterdam. Mutallab was allowed on the plane without a passport. It was later reported that Mutallab seemed to be in a trance.

Vem får kliva på ett plan över Atlanten utan pass och visa?

It's automagical sa...

Herr/Fru Anonym: Om du ska skriva massa konspirationscrap i kommentarerna kan du åtminstone skriva var du hittat citatet.

Anonym sa...

Kan vi be USA att profilera de som flyger TILL Sverige också på samma gång. Tex från de nämnda länderna. För om de into kommer in i Sverige , så slipper man ju profilera så mycket när man sedan åker till usa från Sverige. De måste ju komma hit först för att kunna åka härifrån till USA. eller hur? Så att göra detta så fort de åker till EU vore väl effektivare.

Anonym sa...

Detta och mer där till borde införas i Sverige också. Landet där alla har rätt att bo, med bidrag dessutom. 98 % av alla "flyktingar" som får stanna i Sverige saknar går det inte att verifiera identiteten på. Givetvis söker sig världens avskum då till världens största socialbyrå och avskrädesplats; Sverige.

It's automagical sa...

Anonym 2: Nej det borde det inte. Vi borde däremot upplösa den förlegade nationalstatens gränser och återgå till det normaltillstånd som rått i världen genom historien, dvs inga gränser.

F.ö. även om det skulle vara så att 98% av flyktingarna är papperslös, tycker du det är konstigt? Tror du judarna kunde gå till nazisterna och be om pass för att fly?

Mikey sa...

framförallt kan man fråga sig hur detta g¨r ihop med deras vidöppna gräns till Mexiko, varifrån det bäräknas att 20-40 miljoner människor illegalt tagit sig in i landet.
Jag menar hur löjliga är inte deras säkerhetscarader om du vill in i landet medelst flyplan om man har det o bakhuvudet. Allt dom gör är säkerhetsteater för att lura i herr och fru smith att staten faktiskt gör något nyttigt och att de kan skydda dem från terroristerna.


Its automagical, de är inte papperslösa innan de kommer till den svenska gränsen.
Det är sant att vissa flyktingar kan inte få med sig papprena från sina länder och är därför papperslösa, det är inte anledingen till 99% av asylsökarnas brist på papper i Sverige,
Till Sverige är det nästan omöjligt att fly utan papper från oroshärderna i världen då man måste passera väldigt många länder för att ta sig hit.
I sverige är anledningen till att 90% av asylsökarna är papperslösa att Sverige inte ställer några krav på att man kan bevisa att man är från det land man påstår, I sverigeär 90% av asylsökande papperslösa för att det blir lättare att ljuga utan dessa. Det är faktiskt bara att jämföra med andra länder i regionen, det är till sverige man magiskt kan ta sig utan några identitetshandlingar i sådana här mängder, inte några andra länder så långt in i europa.
De slänger papprena vid gränsen av taktiska skäl, svårare är det faktiskt inte.

Unknown sa...

Det är ju upp till USA att bestämma hur man ska skydda sig. Det är ju ingen som är tvingad att åka dit. Personligen tycker jag att vi har lite att lära när det handlar om hur vi ska skydda vårt eget land och våra egna medborgare istället för att vara rättvisa mot hela världen.

Anonym sa...

Givetvis kommer USA, att begära extra kontroller av Sverige och s.k "svenskar"! Landet är ju infiltrerat av "krigsförbrytare och terrorister", med uppehållstillstånd sedan 1970 - talet!
Med dagens syltryggade politiker år 1945, så hade hela "nazi - trojkan" erhållit PUT och marscherat runt i Sverige!

Anonym sa...

Terrorister tvingar till detta. Att en del kanske oftare hamnar i kontroll kanske inte är trevligt men inte heller konstigt. När man tex söker efter en man som våldtagit kvinnor kanske man inte bara för att vara korrekt också kollar kvinnor.

Unknown sa...

Till It's automagical. Hur kan man ta sig från tex Pakistan, Afrika eller Iran till Sverige utan papper? Att någon kan trassla sig igen 10 gränskontroller kan man ju förstå, men hur kan det stora flertalet lyckas? Det är något underligt med det.

Illwill sa...

Det handlar om sannolikhet och statistik. Om 99.999% av alla terrorister, som utgör ett hot mot USA, är araber eller afrikaner så är det mer logiskt att punktmarkera de grupperna än att bry sig om promillen som inte passar in.

Då t.ex länder som Sverige haft öppen dörr och inte bara har krigsförbrytare utan även terrorister inom landets gränser så vore det korkat att punktmarkera invånare från vissa länder. Sannolikheten att en svensk skulle försöka spränga ett amerikanskt plan är 0, i stort sett utan felmarginal. Sannolikheten att en "svensk" skulle försöka spränga ett plan är väl 10-20% (vild gissning) och alltså bör de punktmarkera sådana.

Anonym sa...

Källa till första inlägget.

http://www.mlive.com/news/detroit/index.ssf/2009/12/flight_253_passenger_says_at_l.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1238810/Alarm-bells-went-unheeded-Even-bombers-father-named-fanatic.html

Anonym sa...

Luktar mossad, CIA eller något annat liknande...

För muslimvärlden har vunnit så mycket på dessa fittjävla terrorister som skapar kaos för oss muslimer.

Tvekar inte en sekund på att det är muslimer som utför dåden, jag vill bara att ni ska tänka noga på VEM SOM VINNER PÅ DÅDEN.

Resultat av 9/11
Israel= Blev av med Iraq, terroriststämplade syrien, iran etc. Fick mer pengar av idiotamerikanerna för att "säkra" området. Kunde fortsätta sin utbyggnad av Jerusalem och Israel in i palestinsk mark med stöd från amerikanerna.

USA= pengar pengar pengar olja pengar. Stärka sin position mot Ryssland.

Araber = konstant förtryck, terroriststämplade, förlöjligade i tidningar och media.

idioter hela bunten.....

Skicka en kommentar